we are always running for the thrill of it


-


I would go out tonight but I haven't got a stitch to wear


kärlek

Måndag kväll. Har nu varit i Eskilstuna i fyra dagar. Känns så bra och så somrigt, märkte dock när jag kom hit att jag packat ner helt fel kläder. Inte är de särskilt uppmuntrande heller då paletten endast består av svart och marinblått, i princip. Blöh.
Idag har jag varit hemma hos finaste Elina. Promenerade från Hällby till Norr för att sedan få provåka sista biten hem på en cykel som jag lånat av denna multiengagerade extremvegan. Idag har jag även hunnit med att pressa lite på innergården endast iförd bikini, helt galet att kunna sola så naket redan nu i april. Undrar hur sommaren lär bli...?
Har iallafall hittills haft några underbara dagar. En snabb Stockholmsvisit klämdes in under påskafton och -dagen för god mat och äggjakt med kusinerna, innan dess har jag även hunnit med en lång stadsvandring med mina efterlängtade, fina vänner Emelie och Leila. Tror vi gick omkring i närmare tre timmar, helt insane. En stor höjdpunkt på denna korta tid var att hänga med mina tre låtsassyrror hos den äldsta av dem, har saknat dem alla tre så mycket och jag blev helt paff när jag var ute och gick med mormor i fredags (ja jag går mycket) och Uppsalasystrarna satt på Grappas uteservering och ropade på mig. Hade ingen aning om att de ens var här, så det blev ett kärt men överraskat återseende.
Imorgon väntar lunch med farmor och farfar och på onsdag händer det ofattbara - jag träffar Lisbeth. Så helt magnifikt och otroligt och underbart. Ett sms damp ner i min mobil tidigare idag, ett sms från min älskade tysk. Hon berättade att hon nu befann sig i landet och att hon är i Eskilstuna imorgon. På onsdag ses vi. Så galet. Så bra.
Hejdå. Jag lär sova gott i natt.

i'm a countrystar yes i am

Eller inte.
Vill bara säga att jag tycker så förbaskat mycket om den här låten. Och trots att jag en gång skulle göra vad som helst för en HIM-konsert så är ändå originalet det bästa. Hörde den när jag stod och sminkade mig framför spegeln, första gången låten penetrerade mitt huvud på flera år, men nu var den bara där. Kalla mig bonnig, tönt eller vad som helst, men jag gillar faktiskt det här (och det står jag för). (Btw, ja, för mig är detta country. Åtminstone bonnigt. But I like it.)

Hejdå.

(jag åker förresten till Eskilstuna ikväll för den som är nyfiken.)

blommor som du växer bara på brinnande fartyg

Egentligen skulle jag ha bloggat igår. Eller, det var åtminstone så jag hade planerat. Men som många av er säkert redan vet så är planering inte riktigt min grej så det sket sig. Vilket det brukar när jag försöker planera. Jag vet inte varför jag inte använder kommatecken just nu. Det är ytterligare en grej som jag själv brukar irritera mig på  men nu fick det tydligen bli såhär...

Anyway.
Igår hörde jag något sjukt fantastiskt, bob hund kommer till Peace & Love! Hade då tänkt att jag skulle vara tidig och superuppdaterad (fast det är jag ju egentligen, lite iallafall, det är bara det att uppdateringen blev lite late här på bloggen) men som sagt så gick inte det så bra, det var alltså anledningen till varför jag skulle ha bloggat igår. (Wow, nu har kommatecknen kommit tillbaka, underbart.) Jag tycker bara mer och mer om bokningarna för i år, det känns som att den här sommaren kommer bli min sommar.
Apropå sommar och Peace & Love. Jag har blivit erbjuden att få jobba som funkis på festivalen i år. Blev jätteglad när jag såg det, för det betyder ju att jag kan spara in väldigt mycket pengar på det! Det finns dock en hake. Jobbet jag har blivit erbjuden är att jobba på jouren, vilket betyder att jag jobbar vid behov och därmed kan få rycka in när som helst under festivalen. Alltså måste jag vara nykter under hela festivalen, vilket känns rejält ovärt då jag faktiskt fyllt arton bara två veckor innan. Å andra sidan har vi pengafrågan. Vilket dilemma.

Vad göra? Hjälp mig. Har till 1 maj på mig att bestämma mig.





-


old classic.

Ja det här var ju nice.

jag gillar inte det här.

Jag försöker varken vara cool eller hipsterwannabe, vilket nämndes i en kommentar angående mitt inlägg om Viktor Norén. Förväntningar var väl ingenting direkt jag hade heller, eller jag trodde på något sätt att det kanske skulle vara någonting jag tyckte om eftersom brorsan Calle Noréns soloprojekt är helt okej. Även om det inte är musiken som ligger som mest spelade på min Jango eller så (inte spelade alls). Men jag tänkte ändå att man kan vara lite nyfiken när det ska vara poppigt och sådär, och det är ju sådant jag brukar tycka om. Antingen det eller deppopepp. Så jag tänkte, varför inte kolla upp liksom?
Sedan blev jag ju inte direkt positivt överraskad, och det var det jag skrev om. Det är inte heller särskilt ofta som jag är överdrivet mjuk och försiktig i mina argument, utan jag säger ofta rakt ut vad jag tycker och tänker. På gott och ont. Med detta vill jag bara reda ut lite och försöka klarna upp diverse tankar, inte klanka ner på någon eller något.
Jag tycker bara att det är synd att det verkar vara tvunget att vara coolare, bättre eller smartare än någon annan. Varför inte säga emot mig på ett snyggt sätt istället för att sätta sig på några höga hästar genom att se ner på - i ena kommentarförfattarens fall - någon man inte ens känner? Det är bara onödigt och dumt och verkligen inte inspirerande.
Nu har jag bitit ifrån tillräckligt för idag.
Tack för mig

i open at the close.


en sak bara

Btw, så ni ej tror att jag skippar lektioner eller nåt. Är för fasen sjuk, känn sympati.
Gillar detta, sött.

shit.

Kollade upp Viktor Noréns soloprojekt Viktorious. Jag hade bilden framför mig att det skulle vara nice, nästan så att det skulle vara väldigt, väldigt nice, men herrejisses så fel jag kunde ha. Det är nästan så att jag skäms på något sätt.. Haha, nästan sa jag! Tyckte mest det lät som någonting man hör i någon ful, svensk (eller amerikansk, fast logiken finns ju emellan Sverige och USA med tanke på hur vi tar efter de amerikanska idealen och levnadssätten. Islamisering av Sverige? Snarare amerikanisering, men det är en annan diskussion.) när någonting är nästan på gränsen till alldeles för glatt och perfekt, en ALLT ÄR BRA NU TROTS DE MISSTAG VI GJORT OCH ALLA NEDERLAG VI HAFT OCH ALLA MOTGÅNGAR VI MÖTT-låt eller vad man ska säga. Fast för barn. Om ni förstår?
Det är väl inte helt värdelöst, men....eller jo, det är det.
Bedöm själv.
"Hej kolla vad jag är androgyn och häftig, jag har nagellack på mig!"
Skäms Borlänge, skäms.
En annan sak som Borlänge verkligen inte ska skämmas för är bokningarna till Peace & Love. Igår släpptes The Strokes som en av headlinesen och det känns ju allt annat än dåligt, det här blir bara bättre och bättre. Patrick Wolf, Lykke Li, The Strokes, The Ark (skitglad över att jag äntligen får se dem, perfekt tajming nu också när de ska lägga ner), Those Dancing Days.... Så glad, så nöjd. Det som gör mig ännu gladare är hur jävla underbart det kommer att vara, trots att jag kommer vara utfattig hela sommaren. Men vad gör det, när det känns som att det kommer bli den bästa någonsin?

when my thoughts drift to you


ilikey



någonstans slog klockan fyra.


RSS 2.0