i have a little surprise for you

Yep, precis som titeln utlovar så har jag en liten överraskning till er, ni fina människor. Jag åker ner till Eskilstuna under de närmsta dagarna och då kommer någonting särskilt att ske, om jag har bestämt mig helt. Det har med mig, moi, myself att göra och ni lär märka det om jag beslutat mig för att genomföra min plan. Hursomhelst, det lär ej dröja länge innan ni får veta, innan ni får se, om det genomförs. Exciting huh?
Ledtråd:
Hejdå.

apelsin


I can give you what you want


-


§


°


House


Videon till Patrick Wolfs House, den släpptes idag. Så nice. House är dessutom en av mina absoluta favoritlåtar just nu, fyfasiken vad den är bra. Fyfasiken vad han är bra. Och fyfasiken vad jag längtar till i sommar.

barbecue food is good


beyoncé beyoncé shakira shakira uhuuuuu


Fredag.

Vilken väljer du?

hej flickor och pojkar

Det utlovade dampet får ni tyvärr avvara. Jag har nämligen med min kick-ass awesomeness fixat så att jag får göra mitt projektarbete ändå, efter att ha diskuterat med både handledare och rektor. Fyfan vad jag är bra säger jag bara. Inspirerande projektarbete, mindre än en månad till sommarlov, sommarjobb på reko ställe och goda resultat i skolan. Top notch säger jag bara.
Idag kommer min låtsassyster och hennes kille hit till mitten av ingenstans. Allt detta gör att denna låt får representera fredagen den trettonde för min del:

bra, bra, bra - och dåligt.

Igår körde jag på och var överdrivet duktig och åkte till skolan fyra timmar innan jag började för att skriva en slutuppsats i mitt individuella val (Människan socialt- och kulturellt) om den romska klädedräkten och våra fördomar om denna. Skrev även en psykologiuppgift som jag hamnat lite efter med men nu har klarat av. Känns störtskönt i kistan ska ni veta.

På matten fick jag också veta att jag haft alla rätt på en liten tipspromenad med olika mattegrejer som vi haft dagen innan. Fyfan vad det kändes bra, särskilt eftersom det varit mitt (och många andras i min klass) stora problem det här året. Varför ska samhällselever ha Matematik B obligatoriskt? Det är ju känt att de som väljer ett sådant program inte direkt är mattehjärnor...

Strax innan jag gick hem ropade jag till min ordinarie mattelärare (jag och halva klassen har en annan, mer känd som Lemuren) och berättade om mitt resultat, hon blev lika glad som jag själv och öste lovande ord om att jag kommer klara kursen över mig. Kändes så jävla bra. Sedan nämnde hon det förskräckliga - min idéskiss om mitt projektarbete har blivit underkänd. Dampar ur om det här senare, jag lovar, det kommer.

Har även fått jobb i sommar, vilket muntrade upp mig en del. Fetingnice.


is this the way i've always been?


something good can work


:)


§


on my bucket list

Någon gång. Någon gång. Någon. Gång.

jaaani

Tror nästan att jag fattar matten. Nästan.
Ska på lektion med Lemuren nu.
Onödigt inlägg, hejsvejs.

de hårda orden är enkla ord


att avlida av lycka

Det kommer jag att göra på en torsdag. Torsdagen den 30e juni.

-


las de la intuición


fredåkärlek

Vad jag är pepp på och vill se under Peace & Love (har försökt rangordna. Lär ändra mig tusen gånger.):
1. Patrick Wolf (det vet ni)
2. Lykke Li
3. M.I.A.
4. bob hund
5. The Ark
6. The Strokes
7. Håkan Hellström
8. Those Dancing Days
9. Bob Dylan (att skryta med för mina framtida barnbarn)
10. Veronica Maggio

Orkade bara med tio nu. Får se hur det blir senare, har redan ändrat mig egentligen. Haha.


Te amo mi amiga hermosa


RSS 2.0