walk tall beneath these trees




(weheartit)

det är så logiskt alla fattar utom du


Gemensam faktor?
(och jag vet att What else is there? också tillhör Karin/Röyksopp, men valde att utesluta den eftersom alla dessa tre kommer från samma skiva (Junior).)

I took the stars from my eyes, and then I made a map





...and I knew that somehow I could find my way back.

nä.


långsamt, långsamt åh så långsamt

Lördag.
Kall dag.
Fin dag.
Seg dag.

Bloggdag.
Pluggdag.
Sovdag.

Ibland tänker jag alldeles för mycket, men egentligen bara litegrann.
Knasigt inlägg.

I'm out.

älskade, älskade du


(den enda loverboi jag har är Mördarn. knock it off folks)


i have waited for so long


din bästa vän är elektriciteten

Om allt blir digitalt - vad händer då om det blir strömavbrott?


hjälp mig nu, jag behöver dig

JA JUST DU, JAG BEHÖVER JUST DIG. Okej?

Kära du som läser detta. Jag är i ett samvetskval vad det gäller min älskade (och hatade) behåring på kraniet som tillhör mig. Vad bör jag göra med det? Ask(a??)? Koppar? Smonfosdnfds?

Endast ett ord: hjälp.


Bästa

vi ligger tysta i en krater, ler


boom boom pow

Efterlängtad skit.






uh uh-uh uh uh-uh uh uh uh-uh

Yo bitchessssss

Topic of the day was Lykke Li. Well, topic of the morning at least... I listened to her new song Get some a few minutes ago and I actually liked it, even though it ain't similar to her earlier work. There was one thing that I realised: she becomes more and more like Karin Dreijer. I mean, listen to her bad english with that ugly swedish accent (oh how I love it) and those more and more provocative, nonsense lyrics. ("I'm your prostitute, you gon' get some"). See it? I do, at least, or maybe it is just my imagination. I like them both and I am inspired by them. Karin is my favourite girl though. Oh yeaaah.

Another thing that I noticed and disliked was that Lykke is ooohhhh-ing and aaaah-ing with her body. I don't like how r'n'b-artists have influenced her on that (they're the only thing I think about when I saw the vid. R'n'b-girls and the thick mist of sexsexsex, ew.). What has happened to you Lykke?

Don't know why I am writing in English. Just one of those days.

Here's the vid for you who wants to comment and reflect, or for those of you who only wants to see naked thighs on a pretty gal:
 

hi, my name is BOY


Tillägnad Simon.

let me shine on you


i see life in a different way

Tänkte att jag kanske borde ta upp mitt icke-användande av Spotify på nytt. May I make it clear to all of you doubters: Varför byta musiktjänst om man har någon som fungerar gott och väl redan nu? Måste man ha allt? Jag trivs bra med min Jango, varför då byta till någonting annat? Last fm har jag aldrig använt, Spotify gillar jag bara inte och iTunes har jag inte ens checkat. Vet knappt ens om jag skriver rätt och tar upp befintliga tjänster (åtminstone för det jag talar om just nu) eftersom jag är så icke-insatt. Kalla mig hipster eller vad fasen ni nu vill, men det är mina egna val som jag gör i brist på kompetens, ingenting annat. Så tänk efter en gång till innan ni säger någonting. Blupp.

För de som känner sig nyfikna på Jango kan man börja med att checka en av mina stations om de vill. http://www.jango.com/stations/262146019/tunein?song_id=162760
Puss.

Long distance spread between us

Ledig idag, skönt som in i tus(enfot)ingen. Lyssnar nu för första gången på Vargens nya singel, vet att jag är lite efter men jag har faktiskt VETAT OM DEN i ett par veckor nu, bara det att jag inte haft möjlighet att lyssna tidigare. Herrejisses min varg, vad jag har saknat dig. Och du är lika bra som förr.

Så glad. Så nöjd.

För att återgå till någonting annat så tänkte jag berätta lite onödig skit sådärva. Jag har spenderat gårdagen och dagen med att tvätta mina kläder. Alla mina kläder. Det är som en nystart, jag tvättar bort doften av mitt gamla hem och insuper mitt nya hem och dess doft. Vintern får mig inte att klaga lika mycket som förr, snön ligger som en isbjörn över den nya världen jag har kommit till. Och jag tycker om det.

Det här är en bra dag. Jag hoppas att den lär bli lång och smitta av sig snabbare än vinterkräksjukan på alla er fina människor där ute. Delar med mig av den nya singeln och hoppas att ni blir lika glada som jag. Puss.

"Why am I Mr. Pink?" "Because you're a FAGGOT!"

Hejsan fina ni. Efter ett litet utbrott häromdagen har jag nu återhämtat mig, tror jag nog iallafall. Imorgon blir det skola igen (yes, på en lördag) för då har vi öppet hus. Har noll koll på vad vi kommer att göra, liksom vår handledare, och vet inte ens när jag ska vara här. Chillidill lär det nog bli iallafall, verkar det som. Det enda jag vet är att jag ska hålla mitt tal inför nästintill obefintlig publik, ett tal med ämnet könsroller. I många fall blir det nästan alltid kvinnorna som får utses som hack-kycklingar, men i mitt tal tar jag både upp varför det anses vara synd om kvinnorna och min teori om vad som ligger bakom det. Männens situation är även den utsatt, eftersom de tvingas ta till en känslolös machoattityd som försvar. Män får inte gråta, det är en oskriven regel som är djupt rotad i vår ryggmärg. Om en man/pojke/ungdom av hankön skulle ha kinderna våta av tårar skulle han genast kallas för någonting som vanhedrar det manliga släktet totalt. Bög.

När blev bög egentligen ett skällsord, och varför använder man det som man gör det idag? Jag kan verkligen inte förstå det, men om någon annan har någon synpunkt och/eller förklaring på detta är ni välkomna att dela med er.


i guess i'm too scandinavian

Följer Viktorias exempel och planerar att vara positiv i en vecka. Med start...längre fram, för nu vill jag banne mig gnälla på lite.
KALLTSNÖBLÄBLÖTTINTENICEMYCKETPLUGGTRÖTTSOMFANVILLHAMATGOTTDET
SKULLEVARAMEDGODISÅHVILLHAALLTMENINGAPENGAROCHJAGÄRINTEGLAD
ÖVERDET"DETBLIRBRASKADUSE"JOTACKJAGVETMENJUSTNUSÅBARASPYYYYYYYRJAGPÅ
ALLTSOMHARMEDSKOLAATTGÖRA

guess i can call myself skoltrött.

Vad härnäst? Plugg javisst. Herrejisses. Jestanes. Gudars. Illa. 
Säger precis som alla andra bör göra när de läser det här: Borde plugga.

TJARÅ

la soñadora

om jag slapp allt plugg som jag egentligen skiter i skulle det baske mig vara jävligt trevligt.

i wasn't really looking for some more than some company on the dancefloor

Gårdagskvällen spenderades i Martinis systers lägenhet (fast ja, hon var ju ej där) med trevligt folk. Mest brudz, fast inte den där skrikiga och fjortis-iga typen utan de mer ohajwnpdfeasnnssss (med positiv innebörd). Hade även lite testosteron på plats i form av ett skelett och värden själv, Mr Ohlala (aka Martini le garconne). Alla var utklädda och jag fick äntligen tid att använda mig av min catsuit (okej jag menar kattdräkt, inte catsuit i dess riktiga betydelse). Jag gillar verkligen det här att klä ut mig när jag ska på fester eller dylikt, det är mycket roligare än att försöka göra sig snygg (vilket för de flesta säkert känns som ett hopplöst fall). Det är liksom okej att vara ful när det är maskerad. Haha!

Tog även lite bilder under kvällen, men eftersom internet här är så segt så för jag över dem på mitt fina trä-USB (som jag fick på Miljötinget) så jag kan ladda upp dem när jag är hemma.

Idag har jag även hunnit med en del. Åt en efterlängtad indisk lunch med Emelie, Leila och Flina som var helt underbar både med sällskapet och själva maten (jag nästan slickade ur skålarna och min tallrik). Jisses vad jag älskar och har saknat indisk mat, så lovely! Sedan tog vi en second hand-turné till Röda Korset, Ester och slutligen Myrorna, fyndade rejält och köpte en efterlängtad ryssmössa (i fuskpäls), en anorak, en påsväska och två helt adorable sjalar (den ena med gräsänder på, så fin!). Allt gick på mindre än 200 spänn, så jävla bra. Bilder på det kommer (kanske) senare, man vet aldrig.

Nu ska jag fixa mig lite bara för att det är kul. Puss!

randomshit(wellmaybenotsorandom)butilikeitohyesindeedido


Ska kolla på Reservoir Dogs nu. Oh how I love Tarantino.

we're the trees still green in november


RSS 2.0