§


give me a reason to love you

Nä. Så seg, så sur, så sunk. Ssssssssss. Ska käka godis, få sockerchock (s igen), bli glad och duscha. Klart. Skitbra. S.

du måste tvinga mig ut och jag ska bara följa med

Imorgon åker jag till Stockholm. Det ska bli så otroligt nice. Shopping, träffa Cassandra och sedan se Patrick Wolf på nytt. Herrejisses vad jag tjatar, men det är så det blir kanske.

Den här veckan har varit bra. Flyt med plugg och prov och dylikt. Har spelat The Sims 2 som en idiot men det behövs faktiskt ibland! Kanske borde tänka efter dock då jag kom för sent till en lektion för att "jag skulle mata mina simmar"... Jaja. Någon hobby borde man väl få ha?

En annan sak som gjort mig helt jävla totallycklig den här veckan är att jag igår fick veta någonting alldeles, alldeles underbart (Askungen-style). Sigur Rós, mitt älskade Sigur Rós, ska nu återförenas (efter live dvd:n Inní) och släppa ett sprillans nytt album i vår. Det kan dessutom innebära att de åker ut på turné, vilket skulle försätta mig i sådan eufori att jag inte vet vart jag skulle ta vägen. Jag är så fruktansvärt toklycklig att det inte finns ord som kan beskriva det.


så ska du slita ut ditt trasiga hjärta?
snart kommer hela världen dyrka ditt namn
och snart ska någon driva ut demoner
så ska vi vakna i ett paradis

unlock the lock inside of me


seeing shadows in the distant light

Jag gillar inte ens Hurts. Ändå lyssnar jag. Insåg att jag gillar dem mindre än jag tidigare trott. Knasbrud.

Idag har jag spanskaprov. Hade planerat att gå upp tidigt för att plugga på sovmorgonen som jag egentligen har, istället lyckades jag försova mig och komma för sent till min första lektion. Jag har redan skjutit upp provet en gång men haft noll intresse av att plugga till det (även fast jag borde) trots förlängd tid. Åh, har total förlust på motivation och samtidigt sådan total lust till att göra någonting, någonting stort, någonting....radikalt. Dock utan inspiration. Vill göra tusen saker samtidigt men gör ingenting. Ingenting ingenting ingenting. Säger åt mig själv att chilla, ändå känns det som att det är det enda jag gör. Det i sig gör mig stressad. Ond cirkel, som jag nog tidigare sagt.

Nu ska jag rycka upp mig och käka en chokladboll eller något. Eller bara byta musik från någonting jag inte gillar till någonting awesome. Ha. Hörs later.

KLÄDBYTARDAG!

Eftersom tiden nu börjar dra ihop sig för mitt projektarbete tänkte jag även göra lite reklam här. Den 22 november öppnar Mora Kulturhus dörrarna för ett nytt event i Mora; jag personligen kommer att anordna en Klädbytardag i deras utställningslokal. Se till att vara på plats mellan 15:00 och 18:00 denna tisdag för ett evenemang som kommer att bli FETT. För mer information och hur det går till finner ni på mitt Facebook-evenemang, ta en sväng dit och bjud in alla coola katter (och ocoola om ni känner några sådana) som ni känner.

SPREAD THE WORD!


it is always darkest before the dawn





time will tell



Idag har jag på mig en sammetskjol. Jag gillar sammet. Skönt att det är inne nu i höst/vinter så det finns mycket att köpa, hihi. Kanske inte lika kul om alla går omkring i "mitt" tyg som veganvännens bf säger, men det är ju faktiskt både snyggt och bekvämt så det kanske inte gör alltför mycket.

Det blir massor med Patrickpepp den här veckan. Så glad, så euforisk. Så....åh.


elektropop, dags att vi gör

Tjeeeenare.

Idag är jag glad. Glad, trots ryggont, torra läppar och Elektropop på hjärnan. Idag insåg jag nämligen att det bara är några få dagar kvar tills jag får se honom igen. Honom med stort H. Ni vet vem jag talar om. P. PW. Patrik Varg. ´

Patrick Wolf.

Så lycklig, så glad, så fullkomligt uppfylld av en extrem eufori. På fredag uppstår min fulländade lycka, på nytt. 111111, here I come.


Btw, ny video. Släpptes den 4e.

Vi ses snart.

RSS 2.0