eighteen seconds before sunrise

Som jag vanligtvis gör nu för tiden så sitter jag även nu vid en dator i skolan eftersom jag har lite tid över. Vi har precis haft musikprov och jag hade i vanliga fall fått sluta direkt efter eftersom det är min sista lektion, men idag är det dags för musikal i skolan som är "obligatorisk" (vadå, ofta de kollar närvaro HEHE). Tror dock den lär vara bra, de har jobbat med den här jättelänge så förhoppningsvis har det gett något. Musikalen heter Love Across och jag får för mig att det ska vara något plagiat av Grease av en totalt okänd anledning. Hm. Hursom, provet kändes väl alldeles lagom naiz förutom att jag failade rätt hårt på gehörsdelen. Men det är ju någonting som ofta är svårt, right? Klarar ett g iallafall, är jag i princip säker på.

I eftermiddag ska jag hem till Rebecca en stund (tror jag) innan det blir spinning ikväll. Very najs fågelbajs.

where are we?

Det här var ju någonting nytt, verkligen. Att jag totalt dissat bloggandet, menar jag. Men det är ju faktiskt sådant som händer, I guess, och den som väntar på någonting gott du vet.. Hur som helst. Under den här tiden har mycket hänt men samtidigt ingenting. Den största nyheten är nog att mobilen min gick sönder i söndags. En rejäl hemskhet för min del, eftersom jag är sjukt mobilberoende (som de flesta vet haha). Var iallafall och köpte mig en ny idag, Samsung igen, hittade en söting för under fyrahundra spänn! Budget-Lisa är i farten igen vavava!

Igår var jag hos syon angående mitt inriktningsval inför tvåan. Har tidigare bestämt och lämnat in ansökan om att få gå språkinriktning (där jag kommer få läsa latin + ett till nytt språk: tyska, franska, ryska eller italienska), men i förra veckan stampade rektorn in och bad om att få prata med mig. Skrämd som ett litet djur gick jag ut i korridoren, var osäker på vad tusan jag kunde ha gjort för dumhet nu eftersom jag aldrig tidigare har behövt prata med en enda rektor under hela min skolgång. Orsaken var att jag egentligen inte kan gå språkinriktningen eftersom jag då kommer ligga 300 poäng back.. Antingen extra plugg eller gå något annat. Andrahandsvalet ligger på kultur, som faktiskt kanske passar mig ännu bättre efter lite eftertanke... Valet för min del blev ju ganska snabbt gjort innan jag hunnit informeras om alla inriktningar, eftersom jag missuppfattade informationen om när lapparna skulle vara inlämnade... Var i slutändan två veckor för tidig, hehe. Hur det än blir så hoppas jag att det blir bra, och det tror jag även att det blir.

Nu ska jag snart ha utvecklingssamtal, wish me luck!

mmm watcha say?

Fyfasen vad jag skriver om musik, har jag märkt. Är mitt liv verkligen inte roligare än så? Nja, där säger jag egentligen emot mig själv eller vad jag nu ska säga, för musiken är en så stor del av mitt liv som betyder sjukt mycket. Jag har förmodligen redan skrivit det förut, men på något sätt tycker jag faktiskt att det är konstigt att jag aldrig lärt mig spela ett instrument fullt ut (eller jag antar att man lär sig nya saker hela tiden, tror aldrig att man kan behärska någonting alls i livet till hundra procent.). I guess I haven't had the time. Men det är ytterligare en lögn. Tid är väl det jag egentligen haft mest av eftersom jag gett fan i att plugga och aldrig hittat ett riktigt intresse. Lathet, skulle man kunna kalla det. Ja, lathet är ett bra ord.

Denna torsdag har jag ändå hunnit med mycket. Sov hos Lisbeth inatt och åkte sedan därifrån till skolan, joinade Josephinarna och Sabine på dubbelbadminton (hahah vad heter det när man spelar två mot två?) som sedan utökades till rundbadminton när Praphatson och Moida var med. Jag lyckades även stajla lite med att ta maxvikten på benpressen (150 kg) inför många förvånade ögon, framförallt Jespers, som själv inte klarade 120 ens. Mohahahaha kalla mig Biffen. Jag kommer ihåg att jag lyckades p-p-p-pressa mig genom Stålfors benpress också. Om jag inte minns fel så gick den upp till 180-190. Tuffing alltså.

Don't mess with me, ey.


heftur með gaddavír í kjaftinum

Snacka om att jag inte har någon lust att blogga nu när jag är här. Vill ha tid för att träffa alla, men ändå hamnar jag framför datorn och isolerar mig. Det känns som att ni är upptagna när jag väl har kommit hit? I och för sig kan jag förstå att det är mycket plugg och sådant, men ändå. Är stressad för att hinna träffa både släkt och vänner, ändå har jag hur mycket tid som helst. Det är min totala brist på planering som förstör, tror jag, så egentligen är det väl fel att skylla ifrån sig, hehe.

Lyssnar iallafall extremt mycket på musik den största delen av dygnet. De andra delarna spenderas med Lisbeth, och är jag inte med henne så skriver jag iallafall med henne, vilket känns helt naturligt. Det är liksom "vi" på något sätt. Saknar henne nästan hela tiden. Och Jesper. Det är sjukt hur mycket jag saknar (har saknat) honom, märkte jag nu! Men jag tror att det är för att vi knappt hört av varandra sedan jag flyttade, förutom när han ringde mig på fyllan, haha. Saknar folk mest hela tiden. Både ni som jag nämnde nu och många, många fler.

Och hur jäkla kass har jag inte blivit både på att uppdatera att skriva? Jag vettefan. Men kass är jag för tillfället! NEGGO-DAG.

Imorgon sover jag hos Lisbeth, om inte Desireé är sjuk. Sedan blir det skolbesök och lunch med farmor och farfar, eftermiddagen spenderas med Linnea (det var så sjukt länge sedan jag träffade henne. Ofattbart.). Se där, lite kan jag åtminstone planera! Allt går om man försöker! (wow även lite optimism visade sig visst. Humörsvängningar wowowwowyeahhhhhäftigt!!)

 
TUNG BILD

RSS 2.0