det är dags nu



om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt.

-





§

Jobb idag 11-17. Det är yra och ska bli fint väder så det kommer antagligen bli mycket folk och kaos, men det löser sig alltid. Efter jobbet ska jag dra ner på min första yra på human tid för i år och checka runt lite, sedan blir det krogrunda (eller inte, finns ingenting i Orsa) och sedan en sen sänggång. Sedan upp igen och jobba och efter det grillning hos Lina. Haha, kommer vara slutkörd lagom till helgen då man egentligen ska ut... haha. Hur som helst. Idag kommer att bli en bra dag, det känner jag på mig. Trots att grannen envisas med att klippa gräset klockan 8 på morgonen...


Patrick Wolf.

Här kommer några av bilderna som jag tog på Peace & Love. 30e juni, på Patricks födelsedag. Som jag sa då; "Min födelsedagspresent till honom är att han gjort mig lycklig.". På ett sätt kanske det låter egoistiskt men jag tyckte det ändå var lite fint.






111111. Då ses vi igen.

hermosa


§


nyklippt chey


-


you and me won't be unhappy


i just know that something good is gonna happen


home sweet home - eller?

Ja nu kära ni så är jag hemma i mitten av ingenstans igen. Efter en stressigt pressad nästan-vecka så kändes det extremt skönt att komma hem till min 105-säng och sova bland riktiga lakan (satin dessutom). Å andra sidan var det en del som förgyllde min nästan-vecka en hel del. För att hålla mig kort kan jag nämna att The Strokes (Julian Casablancas röst alltså mmh), bob hund, M.I.A., Tikkle Me (inte bara för att de är från Eskilstuna utan för att de helt enkelt var grymma på P&L), Lykke Li och Kings of Leon gjorde hela festivalen för min del.
En annan sak som gjorde mig extremt glad var att Henrik Berggren spelade gamla, nakna BD-låtar. Det var så vackert att jag höll på att gråta lika mycket som brudarna på storskärmen (fast jag höll mig till inombords-gråt). Men det absoluta ultimata ofattbara underbara var trots allt att se Patrick. Och. Jag. Rörde. Honom. Herrejisses.
Nu kan jag dö lycklig.
Band/Artister/Övrigt som jag såg under festivalen:

Onsdag
Navid Modiris Workshop om inspiration
Paolo Nutini
Lykke Li
Kings of Leon
Torsdag
Patrick wolf
I Blame Coco
30 Seconds to Mars
I Am So Me (fem minuter, fyfan)
Tikkle Me
M.I.A.
Alexis Weak
The Ark
Fredag
Timbuktu
bob hund
The Sounds
Teddybears
Henrik Berggren
Maskinen
The Strokes
Lördag
Bob Dylan (någon minut för skrytfaktorn)
Journey

RSS 2.0