ny skit. halvt åtminstone.


I like.

uhhhhhhhhhhh



once again it's happening


This is cool.

Jag gillar det här. Hittade egentligen den för jättelång tid sedan, men har bara inte lagt upp den eller delat med mig på annat sätt. Här följer en musikvideo där man skriver in sin barndomsadress så fixar Google Chrome (du måste ha det för att kunna se) så att just din gata/väg/stig har en roll i videon. Ackompanjerat av Arcade Fire's We used to wait. Nice som fan och lite annorlunda. Höj volymen och stäng ner alla andra program så blir det en rätt fulcool upplevelse. Check it out vetja!
http://www.thewildernessdowntown.com/

HERREJÄÄÄÄVLAR

För de som ej har sett mitt tokbryt på Facebook så kan jag härmed meddela att PATRICK FUCKING WOLF KOMMER TILL PEACE AND LOVE I SOMMAR!!!!!!!! Detta är helt sjukt, jag är så galet överlycklig, det går inte ens att beskriva med ord. Borlänge here I come liksom. Och jag som inte ens hade tänkt åka på någon festival i sommar, men nu jääääävlar! Så underbart. Shit. Ja. Bäst.


Covern till Lupercalia som släpps 30/5. Svenne som varit med och fixat det dessutom, tjockt nice. Gillar det!! (och ja håret är ju rött Simon.... att jag inte ens tänkte på det?)

update: Omslagsbilden släpptes i morse, så den är helt färsk. Nice huh?


untitled no. 3






untitled no. 2




untitled


jag gillar det här.

Hej. Jag vill skriva brev. Mejla eller messa era adresser så skickar jag brev till er. Har frimärken och kuvert och all skit sådant där som man behöver för att skriva kick ass-brev med massa parenteser och snedsprång, stickspår, random shit eller vad fasen du nu skulle vilja kalla det. Hejdå angående det.

Jag längtar till påsklovet. Sjukt satans massa mycket, för jag fick häromdagen veta att Lisbeth kommer till Eskilstuna då, precis som jag gör. Herrejisses, har inte träffat henne sedan i somras, inte ens hört hennes röst på flera månader. Och nu är det snart dags. Jag räknar redan ner inför det. Så underbart. Ska käka massor med ägg, massor med godis, massor med allt och träffa massor med människor som jag tycker om. För det har jag bestämt, vare sig ni vill det eller inte(mohaha).

Mot lektion nu snart. Blir nice. Kanske. Får se.
 
Knasbrudar.


all for you


Sadness is a blessing



I JUST LOVE YOU MORE.





helvete vad jag längtar.


RSS 2.0