I absolutely adore all of this.









Ida Sjöstedt s/s 2011.

Jag älskar allt! Särskilt den med fjärilstryck över bröstet. Så fint. Får lite Alice in Wonderland-känsla över den här kollektionen och älskar verkligen djurtemat som är på väg in nu. Lite barnsligt och oseriöst, men på rätt sätt. Likeylikey.


I'm not your toy

Lite electropop såhär på torsdagsmorgonen. Sista dagen innan lovet och megafeeeeeeeeet håltimme. Imorgon ska jag upp 4.45 för att åka med tidigt tåg mot Eskilstuna (det går i och för sig inte förrän 6.25, men bussen till tågstationen går 5.30), det blir nice för då är jag även tidigt i min hemstad. + en dag till liksom, och det är ju alltid trevligt.

Under morgondagen väntar Klädbytardag på Ungdomens hus, blir en visit där har jag lovat både mig själv och (indirekt) Elina. Ska bli av med lite skit som egentligen inte är skit, men sådant jag ej använder. Känns lite vemodigt men jag har verkligen alldeles för mycket kläder och bör rensa ur. Annars finns det ju ingen plats för någonting nytt, eller hur? Haha! Bor även hos mormor under helgen så om det är någon som vill ses när jag väl är nere är det bara att höra av sig, har inga som helst planer utöver det jag redan nämnt för tillfället.

På schemat idag:
* få tillbaka prov (som jag ÄGDE på!)
* Käka Fisk Benedictine (vad tusan är det? Någon som vet? (jag snart iallafall))
* Dodgeballturnering
* Packa
* Rensa garderoben
* SOVA


i am humming one of your songs



won't let the city destroy our love (yet again)


Je t'aime, mon homme


hej.

Hej jag gillar Johnossi och hej de är bara två stycken (ja för er som ej visste det men det borde ni) och hej de är så jävlaaaa bra live för sångaren har grym röst och det är ju nice för det blir som balsam för själen (som en hälsodrink på Birka Paradise heter den drack jag för att jag ej får intaga alkohol för att jag är underageee) och även öronen kanske såg dem på Miljötinget som jag för övrigt drömde om förra veckan det var illa min pappa var arg på mig i drömmen

och nej jag orkar inte med grammatik och all skit

detta är min protest
mot skolan, plugg och alla test
jag går hellre på fest
ja det gillar jag allra bäst
ett rim som suger värre än en vaccum cleaner
så blir det när solen ej skiner
utomhus
inomhus
snökaosrus
himmelbrus
är allt jag ser
snöflingor som ter
sig värre än min grammatik
säg mig
får jag kritik?


Happy birthday

Justja, glömde säga detta, eftersom jag inte har velat uppdatera tidigare så tar jag det nu: den här bloggen fyllde ett år i lördags! Det betyder alltså att jag nu bott i Orsa i tretton månader snart. Lustigt, va? 
  
                        


dåligt inlägg

Idag skulle morfar ha fyllt 85 år. Grattis på födelsedagen.

Jag har inte velat skriva någonting sedan mitt senaste inlägg (som för övrigt gav mig tre gånger så många läsare, det värmer.) Det är svårt att bara kasta sig in i vardagen, det vanliga som jag brukar skriva om (nonsens) jag har inte vetat var jag ska börja någonstans, vad jag ska skriva, vad jag ska uttrycka. Det känns som att man inte bara kan flumma vidare efter det förra inlägget om min morfar. Därför försöker jag göra det snabbt nu, skriva om annat direkt, som att dra bort plåstret snabbt och tåla den brännande smärtan i några sekunder istället för att långsamt låta klistret dra bort hårstrå för hårstrå.

Har så sjukt mycket i skolan nu. Känner mig rejält skoltrött, så det är en riktigt dålig tajming. Har dock inte sjunkit till den nivån att jag stannar hemma, vilket är bra, då tar man åtminstone in någonting under lektionstid istället för att ligga hemma och peta sig i naveln. Längtar varje dag till lunchen, håltimmar, räknar ner dagarna till helg. Sova. Skönt.

I helgen målade jag naglarna för första gången på väldigt länge. Det var nice.

Hejdå.


Fallen krigare

Som ni Harry Potter-fantaster där ute säkert förstår är dagens rubrik hämtad från ett kapitel i den avslutande delen i serien, Harry Potter och Dödsrelikerna. Anledningen till att jag använder dessa ord är för att de passar så väl in på min morfar. Han dog nämligen tidigare i veckan. Det är en stor sorg som väller upp inom mig, trots att jag var förberedd på det och har varit det ett tag nu.

På tisdag hade du fyllt 85 morfar. 85 långa, mestadels friska år. Jag är glad över att jag hann tillbringa mycket av din sista tid med dig, trots att jag nu bor närmare trettio mil bort. Vi kanske är närmare varandra nu, för jag vet att jag alltid kommer vara hos dig, likväl som du alltid kommer vara hos mig. Jag är också glad för att du inte behövde lida särskilt länge, att det gick snabbt utför så att du slapp en utdragen och obehaglig framtid. Det här är nog det bästa för dig, det bästa för oss alla. Jag älskar dig morfar. Jag kommer alltid att göra det.  

dedicated to you

Simon, en vacker dag måste du ju ändå se detta. This is your favourite BOY anno nuförtin. Likey?


fan säger jag bara

Försov mig till 7 idag (måste gå till bussen ca tio över), skulle duscha, äta, välja kläder, ställa undan disk och grejer. Stressade järnet och hade tur som istället fick skjuts till skolan. Väntade några minuter tills lektionen skulle börja men ingen lärare kom. Inställd lektion. Fml.

RSS 2.0