life's expensive

En fråga - hur kan det egentligen vara billigare att åka Mora-Eskilstuna än Ludvika-Eskilstuna? Helt knas ju.

Update: För de som ej har en inre Sverigekarta fastetsad på näthinnan bifogar jag även en sådan för att betona denna extrema knasighet. 

 

i wanna go there






Gissa staden? (ej särskilt svårt.)


wounded rhymes



I follow you deep sea baby

 



(edit: videon till "I follow rivers" är även den brand new, släpptes igår. Fräscha updates från fröken Olsen x2.)

stuck in hordes of elephants

Nu blir jag nästan förbannad. Min blogg är ett sätt för mig att, till stor del, dela med mig av youtubeklipp. Nu funkar det inte att göra, oavsett vilken dator jag försöker ifrån, det enda jag kan göra är att istället publicera länkar. Och det är ju inte så värst attraktivt, eller hur? Är det någon som har någon blekaste aning om vad som är fel, eller som har samma problem? Lämna gärna en kommentar eller ta kontakt med mig på något annat sätt i så fall, för det här tar verkligen bort lusten att blogga.

Idag ska jag till biblioteket och Röda Korset (mina andra hem). Skulle egentligen ta med mig en påse med femtioöringar till insamlingen också, men tror ni inte att jag glömde det? Självklart. När jag bara har en enda sak att komma ihåg så glömmer jag den. Så typiskt mig haha.

För att klaga och gnälla lite extra (vilket jag utropar legitimt eftersom jag är född längs gnällbältet) så hatar jag verkligen mitt nya skåp. Jag är redan liten, men när jag istället ska sitta på golvet i huvudkorridoren så blir jag helt osynlig bland elefanthordarna. Konsekvens: jag blir nertrampad. ohhowdiedoo. Dessutom har jag värsta oordningen (men det är ju egentligen mitt eget fel. Äh, gnäller ändå.) så allt ramlar ut så fort jag öppnar skåpet. Konsekvens nr 2: mina grejer blir nertrampade. Åh kära elefanter, kan ni inte lära er att vända blicken neråt innan ni stövlar fram?



i won't let the city destroy our love

   


yo-ho and a bottle of rum!


This week feel a little pirate-y. Yarr.

BRAND NEW

Varför kan jag inte lägga in videos längre? Har försökt i flera dagar nu. Hilfe?
Anyway, det här är brand new, och ni måste faktiskt checka. (När jag såg den här första gången hade den bara haft 6 visningar. Sedan tog de bort den videon och ersatte den med denna dagen efter. Cool huh?)
Yoggi Dröm Vit Choklad/Vit persika är btw världens godaste yoghurt, som en efterrätt nästan! Dyr, men god som fasiken och lite lyx i vardagen. Varför heter det förresten vit persika, finns det andra färger? Jag blir helt lost.

 
Världens bästa just nu.

if there's any love in me don't let it show

På resande fot idag. Det blir nice.
Skriver mer senare, tjarå. Puzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz (haha åh så fult)

Btw, måste bara säga att jag fick en söt rekommendation på Jango. The PopAngels, från Australien. "Songs with optimistic lyrics for kids, but also tweens and others". Ehe. Lite pinsamt kanske...




öäåzyxwvutsrqponmlkjihgfedcba

Längtar till sommaren. Saknar sommaren. Sommar. Åh.


Passar muy bien! (fast okej det är januari och inte december. Saksamma.)

the quiz

"Att vara eller icke vara, det är frågan!"
Nej, jag går inte i knasiga livsfråge-tankar likt den danske prinsen Hamlet gjorde. Det jag funderar över är aktiviteten gällande denna blogg, kanske till och med existensen. När uppdatering sker så sällan som nu kanske det bara är bra om jag totalt struntar i detta? Eller också gör jag bara inte det, för det kommer säkert en dag då jag ångrar mitt val och istället vill börja tokblogga på nytt. En sådan dag lär nästan helt säkert dyka upp någon gång i framtiden, jag kan dock inte veta om den är snar eller väldigt distansierad, men likväl existerande. Slutsats: jag behåller bloggen. Eller vad säger ni?


kiss a wookie, kick a droid


i'd bury my dreams underground

           


                        

  

RSS 2.0